Wat te doen tijdens de vakantie in Singapore?

Blog Singapore

Singapore mag dan klein van omvang zijn, het heeft toeristen veel te bieden. Singapore bestaat uit één hoofdeiland en 58 kleinere eilanden. Enkele decennia geleden was Singapore een slaperig Maleis vissersdorpje, maar vandaag de dag is deze kleine natie het financiële en technologische centrum van Zuidoost-Azië. Singapore, een smeltkroes van verschillende culturen, is nu een van de belangrijkste reisbestemmingen ter wereld. Door zijn populariteit bij toeristen wordt de markt overspoeld met Singapore pakketten en budget pakketten naar Singapore.

De helft van het land wordt ingenomen door verticale stedelijke nederzettingen in moderne wolkenkrabbers, en daarmee is Singapore een van de ultramoderne steden ter wereld met alle moderne voorzieningen en luxe. Aan de andere kant zijn er verschillende tuinen en dierentuinen, watervallen en onderwaterparken om van te genieten. Singapore is de thuisbasis van enkele van de beste dierentuinen ter wereld en heeft ’s werelds hoogste door mensen gemaakte waterval in Jurong Park, die op 30 meter hoogte staat.

Met de vakantiepakketten voor Singapore is het gemakkelijk om hier een vakantie te plannen. Het eerste wat toeristen hier opvalt zijn de gestroomlijnde wolkenkrabbers en een hypermoderne infrastructuur. Dit eiland is nu een van de rijkste landen ter wereld, maar de mensen vinden de hartelijkheid van de gastvrijheid van de Singaporese bevolking zeer aangenaam. Ook is er een scala aan eet- en winkelmogelijkheden om het meeste uit uw vakantie te halen. Voor typisch Chinees en Indiaas eten gaat u rechtstreeks naar Chinatown of Little India om te genieten van de culinaire hoogstandjes hier. Vergeet ook niet een kabelbaan te nemen naar Mount Faber voor het uitzicht op de zonsondergang van de stad en de haven beneden. Dit is iets waar elke toerist van moet genieten. Wanneer u pakketten naar Singapore boekt, zorg er dan voor dat de reisroute het beste van alles omvat.

Singapore vakanties zullen geschiedenisliefhebbers nooit teleurstellen. Geschiedenisliefhebbers moeten de verluchte Korans en regionale artefacten bekijken die in het Asian Civilization Museum te vinden zijn. Ook de Singapore Sling in de Long Bar in het Raffles Hotel is een must voor geschiedenisliefhebbers. Bezoek ook het Showhouse Peranakan Museum, gehuisvest in een verzameling oude huizen.

Singapore is ook een smeltkroes van verschillende culturen en tradities. De grote etnische en culturele diversiteit van Singapore is gewoonweg verbazingwekkend en kan in elk deel van het land worden opgemerkt. Terwijl u in Singapore bent, ontdekt u vele aspecten van de Aziatische beschaving. De culturele diversiteit komt uit de verschillende buurten van de stad. Bezoek de beroemde bestemmingen zoals Chinatown, Little India, Arab Street en het Koloniale District en de Britse monumenten om getuige te zijn van de culturele diversiteit van deze natie. Deze plaatsen zijn zo populair dat de reisroutes van Singapore pakketten en budget Singapore vakantie pakketten worden beschouwd als onvolledig zonder de opname van deze plaatsen. Om het moderne aspect van de stad te ontdekken, is Orchard Road de place to be. De hele Orchard Road is de thuisbasis van moderne gebouwen, glinsterende winkelcentra en eersteklas restaurants.

Products You May Like

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *