Hotel Boss – SG Clean

Hotels Singapore

Het Hotel Boss ligt aan Victoria Street en biedt accommodatie in Singapore. Het beschikt over een buitenzwembad en 5 eetgelegenheden waar u kunt genieten van een maaltijd. Er is gratis WiFi beschikbaar in alle ruimtes.

De accommodatie ligt op 350 meter afstand van het MRT-station Lavender, en op minder dan 450 meter afstand van het cultureel centrum Malay Heritage Centre en van de Sultanmoskee. Het winkelcentrum Mustafa Centre is 24 uur per dag geopend en ligt op 900 meter van Hotel Boss. Het winkelcentrum Bugis Junction en het MRT-station Bugis liggen op 1 km afstand van de accommodatie. De internationale luchthaven Changi ligt op 19 km afstand.

De kamers bieden airconditioning, een flatscreen-tv en een waterkoker. De eigen badkamer beschikt over een douche en een haardroger. Sommige units bieden uitzicht op de stad.

De accommodatie beschikt tevens over een fitnesscentrum en een speelplaats voor de kinderen. De receptie is 24 uur per dag geopend en het personeel is u graag behulpzaam met het wisselen van valuta, het organiseren van excursies en met bagageopslag. U kunt ook gebruik maken van een businesscentrum.

Het restaurant Nanjing is gespecialiseerd in gerechten uit Huai Yang en Kantonese maaltijden, en in het restaurant Founder Rou Gu Cha worden gerechten uit Theochew geserveerd. In Jubilicious kunt u terecht voor halal-fusion en lokale gerechten.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,5 voor een reis voor twee.

Hotel Boss – SG Clean verwelkomt gasten van Booking.com sinds 21 dec 2015.
Hotelketen: Hotel Boss

Geldautomaat en geldwisselservice: Geld nodig? Bij deze accommodatie is er een geldautomaat en geldwisselservice aanwezig.

Products You May Like

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *