V Hotel Lavender – SG Clean

Hotels Singapore

V Hotel Lavender biedt moderne kamers en ligt op 5 minuten wandelen van het MRT-station Lavender. Er zijn een buitenzwembad en een fitnesscentrum aanwezig. Op het dakterras heeft u uitzicht op de stad.

Hotel V Lavender ligt op 5 minuten rijden van het plein Sim Lim en de Bugis Village-winkelstraat. De internationale luchthaven Changi bevindt zich op 25 minuten rijden van het hotel.

De knusse kamers hebben een moderne inrichting. Elke kamer is uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders en een kluisje voor uw laptop. Ook zijn er koffie- en theefaciliteiten beschikbaar.

Verder beschikt het hotel over een excursiebalie waar men u kan helpen bij het organiseren van uw uitjes. In het businesscentrum kunt u gebruikmaken van computers. Er kan een stomerijservice worden geregeld, en het hotel beschikt over wasmachines die werken via muntinworp.

U kunt van een Amerikaans ontbijt genieten in het koffiehuis op het dakterras van het hotel. Als alternatief kunt u gebruikmaken van roomservice.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,9 voor een reis voor twee.

Hotelketen: V Hotel Management Pte Ltd

Geldautomaat en geldwisselservice: Geld nodig? Bij deze accommodatie is er een geldautomaat en geldwisselservice aanwezig.

Products You May Like

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *